JIJ, JE SCHOONFAMILIE, JE GEZIN EN JE RELATIEPROBLEMEN (18 aug 2024)

Deze workshop gaat over hoe relatieproblemen en problemen in je gezin te maken kunnen hebben met hoe jij met je schoonfamilie omgaat en je schoonfamilie met jou. Dat komt omdat je schoonfamilie via je partner in je kinderen zit. Iedere afkeur van je schoonfamilie of afkeur van jou door je schoonfamilie kan hectiek en (gedrags)problemen in je eigen gezin en relatie geven. Tijdens deze dag doen we diverse korte opstellingen om enerzijds inzichten te krijgen hierin en anderzijds  patronen zelf door te werken in (meerdere) opstellingen.

Aanmelden:18 AUG: AANBETALING FAMILIEOPSTELLINGTHEMA JIJ EN JE SCHOONFAMILIE (totaal 225 euro)

Liefde geven en liefde ontvangen en deze laten stromen is niet makkelijk. We lopen op dit gebied veel kwetsures op. Als je met je met je liefde naar buiten bent gekomen en wordt afgewezen doe je dat geen tweede keer meer. Daarnaast is het ook heel lastig liefde van anderen toe te laten en te ontvangen. Stel je voor dat ze dat maar één keer doen en ze je daarna verlaten.

Liefdesverbindingen aangaan is heel mooi maar maakt je ook kwetsbaar. Als je echt van iemand gaat houden, is de pijn extra intens wanneer die relatie wordt verbroken door bijvoorbeeld verlies, scheiding of immigratie. Veel mensen trekken na zo’n ervaring een muurtje op. Dan kun je lekker niet meer gekwetst worden, maar ga je ook de liefde met anderen niet meer aan…. Je mist daardoor liefhebben, waardering, respect en ontroering.

Tijdens deze dag doen we diverse korte opstellingen om geblokkeerde (familiair gerelateerde) liefdespatronen zelf door te werken in (meerdere) opstellingen. Deze dag is ook geschikt voor deelnemers die geen of weinig bekend zijn met opstellingen

Aanmelden:4 SEPT: AANBETALING THEMADAGFAMILIEOPSTELLING GEBLOKKEERD IN DE LIEFDE (houden van hoe doe je dat; totaalbedrag 225 euro)