GROEIEN IN ZEKERHEID
Ben je snel onzeker, voel je je niet erkend, voldoe je niet aan verwachtingen of overheerst falen je leven? Zou je steviger en zekerder willen staan in je leven, je werk of relatie? Meld je dan aan voor deze workshop. Tijdens deze dag ga je op een speelse manier ontdekken waar je onzekerheid vandaan komt, wat hier achter zit en hoe je zelf meer zekerheid kan opbouwen en/of kan omgaan met je onzekerheid

ONTDEKKINGSREIS
In deze workshop gaan we op ontdekkingsreis naar de situatie dat je onzeker bent geworden. Veelal heeft je onzekerheid te maken met bepaalde gebeurtenissen in het verleden waar je de oorzaak niet meer van kent. Deze gebeurtenis is verborgen in je systeem en vormt zo een blokkade. Onzekerheidsgevoelens waarschuwen je dat je weer in de buurt van de blokkade komt. Eigenlijk is het onzekerheidsgevoel het signaal om je bewust te worden van de blokkade die er is.

HOMEPAGE_DE_SMEDERIJ5

LEERPUNTEN
In deze workshop leer je de blokkades te ontdekken die de grondslag vormen van je onzekerheid. Vervolgens gaan we die aanpakken. Dit heeft een positieve invloed op je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Je wordt er krachtiger van en je kan weer in het leven gaan staan zonder dat je sterk door onzekerheid beïnvloed wordt.

SPELENDERWIJS
We gaan spelenderwijs aan de slag. Individueel en met anderen doe je diverse oefeningen om je onzekerheid op te sporen. Na iedere oefening koppelen we terug wat voor effect de oefening op jou heeft gehad. Daarnaast maken we gebruik van de zogenaamde systeemopstellingen (vergelijkbaar met familie-opstellingen). Hiermee maken we inzichtelijk waar bepaalde patronen vandaan komen en hoe we deze tezamen met de blokkades kunnen loslaten.

VERLOOP VAN DE DAG
De Groeiworkshopdag begint om 10.00 uur in de ochtend en is rond 17.00 uur afgelopen. Tussen de middag is er een gratis lunch. Tijdens de dag is er koffie, thee en lekkers. Je hoeft dus niks mee te nemen.

KOSTEN
De kosten van een groeiworkshop zijn €,-.

DATUM
De groeiworkshop Groeien in zekerheid wordt gehouden op

HOMEPAGE_DE_SMEDERIJ6

ONZE OPLEIDINGEN

WORKSHOPS & REIZEN