9 nov en 14 dec: (aanbetaling)Workshop familieopstellingen gevorderd met thema ziektes en traumas (volgeboekt mailen voor reservelijst)

 

Je kunt een trauma hebben doordat je in je huidige leven een heftige ervaring hebt meegemaakt. Maar je kunt ook een trauma overnemen van je familie. Dat laatste doe je niet zomaar. Er moet iets zijn gebeurd in een vorig leven van jou wat je niet verwerkt hebt, waardoor je dit trauma overneemt. Op die manier kun je het in het hier en nu alsnog verwerken.

Ziektes hebben meestal te maken met het je niet kunnen overgeven aan dat wat er is. Ofwel: je bent niet bezig met ‘Anerkennen was ist’, met het accepteren van de geschiedenis van jezelf en die van je familie. In plaats daarvan vecht,vlucht of bevries je van wat er gebeurd is. Die reactie geeft een stressimpuls, de stressimpuls die langdurig is geactiveerd leidt tot ziekte. Je kunt nu eenmaal niet tegen de geschiedenis vechten…

Deze 2 cursusdagen gaan we aan beide themas werken. Je kan je eigen ziektes en traumas uit de familie in brengen tijdens de cursus. Totale kosten zijn 400 euro.

Volgeboekt

Details

Start datum: 09/11/2022

Eind datum: 30/11/2022