8 jan: Workshop: Onbegrensde liefde in een begrensde relatie

Afstudeerworkshop Werken met Groepen van Maartje

Onbegrensde liefde in een begrensde relatie

Heb jij de ervaring dat je in een relatie jezelf lijkt te verliezen: je vrijheid, je grenzen en karakter? Een relatie is voor jou jezelf weggeven en je leven staat in het teken van een partner. Hierdoor val je in een relatie steeds in hetzelfde patroon van jezelf kwijtraken of ga je niet echt een verbinding meer aan. Het zorgt er zelfs voor dat je uit angst niet meer aan een relatie begint. 

Wat als het nou mogelijk zou zijn om elke dag weer opnieuw te kiezen voor dezelfde partner? Geen zware en langdurige beloftes. Enkel leven in het hier-en-nu met een geliefde. Dan zou er een last van je af kunnen vallen, waardoor je meer kan genieten van elkaar, meer van elkaar kan houden zonder verwachtingen en verwijten. Hoe klinkt dat?

 In deze workshop kijken we en ervaren we wat je tegenhoudt om als jezelf in een relatie te staan en daarbij je grenzen te bewaren. In eerste instantie trouw te zijn aan jezelf in plaats van aan de ander. Misschien kom je zo een stap dichterbij om een liefdevolle relatie aan te gaan waarin je jezelf niet meer verloochend en iedere dag vrij bent om te gaan… of om te blijven. Zo creëer je ruimte voor jezelf om gelukkig te zijn als je alleen bent én met een ander.

Volgeboekt

Details

Datum: 08/01/2022

Begintijd: 10:00

Eindtijd: 11:30