20 okt: Workshop Succesvol leren falen

Workshop Werken met groepen van Leon.

“Je kunt pas winnen als je iets te verliezen hebt.”

Ik wilde bekend worden, veel geld verdienen en de beste zijn. Dat wil ik nu soms nog steeds. Maar ik heb veel geleerd van mijn mislukkingen.

In deze tijd vol social media is laten zien hoe succesvol en gelukkig je bent aan de orde van de dag. Maar de vraag is ‘voel je je ook succesvol en gelukkig’? Waarom zou je het nog laten zien als je het zelf al gewoon voelt?

Pas als je iets te verliezen hebt, als je bereid bent om te falen en dat tot in je tenen te ervaren, kun je ook het gevoel van succes en geluk ervaren. Het resultaat maakt dan niet meer uit en mocht je dan succes hebben dan kun je het ook puur laten zien. Niet om te showen, maar om het te delen met de mensen die je dierbaar zijn.

We gaan in deze workshop aan de slag met het gevoel van verlies, falen, tegen je verlies kunnen, loser zijn, mislukken en teleurgesteld zijn in jezelf. Als we dat aan durven kijken en te doorvoelen, kunnen we de lessen eruit halen. En dat is de echte winst. Maar misschien falen we er ook in… Dan is de workshop ook geslaagd.

 

Heb je interesse, meld je dan aan.

Volgeboekt

Beschrijving

 

 

Details

Datum: 20/10/2021

Begintijd: 14:00

Eindtijd: 15:30