20 okt: workshop Passie en Adriaan; leef je droom

Workshop werken met groepen van Iwan

Workshop “Passie & Adriaan – Leef je Droom”

Bijna iedereen herkent dit en maakt het mee: Alles is saai. Je doet alles zoals het hoort en wat er van je verwacht wordt. Het heeft je veel gebracht. En nu kost het iedere dag energie en loop je langzaam leeg. Alles is routine. Misschien zit je wel tegen een ‘burn-out’ of een ‘bore-out’. Dit roept vragen op: “Heb ik ergens een afslag gemist?”, “Moet ik doorgaan of moet het roer nu om?”. Droom jij je leven of leef je je droom? Wil jij weer te voelen wat je diep van binnen echt wil?

 

Dit komt veel voor bij succesvolle mensen. Niet alleen bij ondernemers maar ook bij muzikanten, schilders, voetballers enz. Wat eens allemaal begon vanuit passie hebben ze zonder dat ze het gemerkt hebben langzaam verruild voor te veel verantwoordelijkheden, aanzien, roem en geld. Alle bijzaken worden plotseling belangrijk en geven een gevoel van (schijn) vervulling. De echte passie zijn ze kwijt en is op allerlei manieren weggestopt. Het is een hele grote stap om je hiervan bewust te worden. Deze stap is noodzakelijk om terug te te kunnen gaan op weg naar je passie en een bezield leven.

 

Met een knipoog naar de bekende Clown en de Acrobaat wordt je in deze workshop meegenomen en uitgenodigd om bewust te worden van jouw eigen proces en om contact te maken met jouw passie. Daarna proeven we een eerste stapje naar een bezield leven.

 

Bassie en Adriaan zijn in dit bewustwordingsproces symbolen, waarbij Bassie de clown jouw innerlijk kind is dat jouw wezen impulsief aanstuurt. En hierin is Adriaan de slimmerik die vanuit zijn hoofd en zijn ego nadenkt en slimme keuzes maakt die behoeden voor gevaar. Je gaat voelen dat beiden in jou zitten en nodig zijn voor een zinvol en bezield leven.

 

Hoe dat precies werkt en hoe jij door je hier bewust van te zijn op weg kunt naar jouw eigen passie laat ik je ervaren in mijn workshop.

Interesse meld je dan aan.

kosten 20 euro

Volgeboekt

Details

Datum: 20/10/2021

Begintijd: 11:00

Eindtijd: 12:30