19 jan: kennismakingsworkshop Trek je stoute schoen aan

Kennismakingsworkshop basis energetisch en systemisch werken als podotherapeut

Naar aanleiding van het “Mind your step congres” begon er iets te bewegen in mij (Linda van der Helm). Ik voelde de nieuwsgierigheid van de groep naar meer. Want ja er is zoveel meer dan wij geleerd hebben en ik voelde ook de struggles van mijn eigen zoektocht hierin. Want wat is nu de volgende stap voor jou?

En ineens na een reis vol natuur, cultuur, systeemopstellingen, zelfinzicht en innerlijke groei ontstond het idee. Ik mag en wil hier zelf meer mee doen. Daarom heb ik mijn leraar gevraagd om met mij een unieke kennismakingsworkshop speciaal voor podotherapeuten op te zetten. Een energetische dag voor de podotherapeut die voelt dat hun schoen te krap zit en willen onderzoeken waar precies de schoen wringt. Die voelen dat ze niet meer bij hun leest willen blijven, maar hun leest en geest willen verruimen. Die klaar zijn om buiten de geleerde kaders te treden.

Op deze dag gaan we onderzoeken waar voetklachten energetisch vandaan komen, hoe de voet energetisch voelt, op welke manier je systemisch het beste beentje voor kan zetten. Kortom een totale andere wereld dan steunzolen aanmeten………..

Heb je interesse hierin trek dan je stoute schoenen aan en kom proeven wat systemisch en energetisch werk met jou als podotherapeut kan doen en wat jij met energetisch werk kan doen.

6 in voorraad

Details

Datum: 19/01/2022

Begintijd: 10:00

Eindtijd: 17:00