19 dec: workshop Het leven is een feest

Het leven is een feest, workshop voor serieuze mensen

Afstudeerworkshop voor werken met groepen van Sandra

Mis jij het plezier in je leven? Krijg je altijd te horen ‘doe nou eens gezellig mee, wees toch niet zo serieus’? Heb je moeite met vertier en vermaak en ga je dat zelfs liever uit de weg? Ben je gestopt met het vieren van je verjaardag, want er komt toch niemand. Voel jij je altijd dat buitenbeetje? Heb je het gevoel dat het leven langs je heen loopt? Vind je het allemaal zo onecht en mis je de verbinding met anderen en de spontaniteit om leuke dingen te doen? Kom dan naar deze workshop.

Wat je nodig hebt is het gevoel dat het leven een ontdekkingsreis is, waar je de sprankeling, de spontaniteit en de verwondering gaat voelen. Dat gaat met pieken en dalen; lol en verdriet; eenzaamheid en verbinding; succes en falen, maar dan is het wel echt. Waar dit feestje over gaat is dat je meedoet en dat het leven niet als een film langs je heen loopt

In deze workshop gaan we op zoek naar het zin hebben in je leven en ontdekken hoe dat voelt. Behalve dat het leuk en spannend is, kan het ook confronterend zijn. Dat maakt jouw leven interessant en leer je jezelf steeds beter kennen. Trek daarom lekker zittende kleren aan waarin je je op je gemak voelt en kom naar mijn feestje.

Volgeboekt

Details

Datum: 19/12/2021

Begintijd: 10:00

Eindtijd: 11:30